Annonsera

Annonser och Samarbeten

Målet med nyhetsbrev är att skapa nya kontakter och möten. Det kan vara med kunder, leverantörer eller med de som har intresse för branschen.

Vi är också intresserade av att skapa nya kontakter och samarbeten. Inte bara för att hjälpa till med utveckling av nyhetsbrev utan även för att hitta nya vägar för effektiv kommunikation. Hör gärna av er vid förslag på samarbeten. Det vi i dagsläget främst arbetar med är:

Annonser

Har ni verksamhet inom digital synlighet exempelvis inom SEO, SEM eller Influencers eller liknande? Vår blogg har dagligen ett stort antal besökare som främst är intresserade av att skapa mer trafik till deras webbplatser. Därmed har vi delvis liknande kundgrupp även om vägen till målet sker på olika sätt.

Med annonsering på bloggen når ni exakt rätt kundgrupp i exakt rätt tillfälle. De söker vägar att gå för att optimera sin verksamhet. Vi och ni har den kunskapen – utan att för den skulle vara konkurrenter.

I Nyhetsbrev

Med ett stort antal samarbetspartners kan vi hjälpa till med att sammanföra företagare med samma intressen, men inom olika branscher. Detta skapar en synergieffekt som gynnar bägge parter samtidigt som det kan ge ett mervärde för mottagarna av nyhetsbrevet. Ett exempel kan vara att ett försäkringsbolag inom djurförsäkringar skickar ut nyhetsbrev. I samma brev erbjuds ett extra förmånligt erbjudande på hemförsäkring från ett annat bolag, eller varför inte gratisprover på hundgodis?

Vi skapar samarbeten, bygger nyhetsbreven och levererar sedan statistiken som visar på dess resultat.

Mässor

Årligen har vi representanter på de större E-handelsmässorna och mässor inom Marknadsföring. Det vi märkt på dessa är en ökad interaktion mellan utställare som står nära varandra i mässhallen. Det är inte alltid som kunden vet exakt vad för slags tjänst som behövs och att då kunna referera till varandra skapar en tydlig fördel. Av den anledningen söker vi alltid samarbete med företag inom närliggande områden för att skapa egna ”digitala hörn” i mässhallarna.